Al jaren kriebelde het…. Werken als diëtist in een academisch ziekenhuis vond ik erg boeiend, maar wilde ik niet toch ook mensen in de thuissituatie gaan begeleiden? Onlangs nam ik de grote beslissing om mijn huis en baan in Utrecht op te zeggen om te gaan samenwonen in Deventer. Want wat is er nou belangrijker dan de liefde? Een spannende keuze, want hierdoor is nu ineens alles mogelijk qua werk. Dit is hét moment om opnieuw te gaan nadenken over het ondernemerschap en werken als diëtist in de eerste lijn. En eigenlijk hoef ik er niet langer over na te denken. Ik vind dat er geen beter moment is om te starten met datgene wat al jaren een droom is, dus ik heb de knoop doorgehakt: 16 april 2018 opent Met Eef haar deuren!

De naam Met Eef is ontstaan omdat ik niet alleen een deskundige en professionele diëtistenpraktijk wil opbouwen, maar omdat ik het ook erg belangrijk vind om te streven naar een laagdrempelige en informele sfeer. Ik hoop dat mensen het gevoel hebben dat ze echt samen met mij aan hun gezondheid en/of kwaliteit van leven kunnen werken. Dat ze het gevoel krijgen dat ze het niet alleen hoeven te doen. En daarnaast noemt bijna iedereen me meestal gewoon Eef

Tot ziens bij mij in de praktijk?

~ Eef

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *